Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Pomoćnik u stručnom štabu gostiju Krsto Jokić ističe da neće biti lako odigrati dva vezana meča sa istim protivnikom, ali da se nada nastavku pobedničkog niza:

’’Predstoji nam teško gostovanje u Kruševcu. Kao i prošle godine imamo dve vezane utakmice i u  prvenstvu i u Kupu Srbije protiv Napretka i nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz, te da ćemo iz obe utakmice izaći kao pobednici. Ekipa Napretka je dobra i iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, vidi se napredak u njihovoj igri. Nije lako odigrati dve vezane utakmice protiv istog protivnika, pogotovo po pitanju taktičkih zadataka. Ako uspemo da ih iznenadimo u prvoj utakmici, bolje ćemo se pripremiti za drugu, ali to važi i za protivnika. Sigurno je da nas očekuju dva teška meča.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i TSC-a igra se u subotu 21. novembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC