Novosadski Proleter u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba Slanobaraca, Branko Žigić, ističe da njegov tim i on u ovaj meč ulaze sa puno motiva, da se pokažu u najboljem svetlu i potvrde visok plasman na tabeli:

’’Želimo da nastavimo uspešnu seriju i pored činjenice da nam sledi jedno od najtežih gostovanja, ekipi Partizana. U finišu prelaznog roka crno-beli su doveli novog trenera i nekoliko kvalitetnih  igrača, i po njihovim pričama nisu se odrekli titule. Jasno je onda da nam sledio veoma težak ispit. Za igrače i mene gostovanje Partizanu je veliki motiv, pokušaćemo  da potvrdimo visok plasman na tabeli i da ostavimo što upečatljiviji utisak. Moramo da budemo hrabri i disciplinovani i da pokušamo da greške svedemo na minimum. Bilo bi neozbiljno da pretimo domaćinu, ali ćemo se boriti svim  srcem. Protekle dve nedelje pojačali smo ritam rada. Igrači sa manjom minutažom imali su proveru sa Zvezdarom i dobro su se pokazali. Nadam se da će se igrači prikazati u lepom svetlu i biti u poziciji da iznenade favorita.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Proletera igra se u subotu 21. novembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Proleter