Beogradski Čukarički u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Dušan Đorđević ističe da je poraz u Kupu Srbije bio bolan, kao i da je Napredak u usponu forme nakon dolaska trenera Stevanovića:

’’I sam tražim odgovor na to pitanje šta nam se desilo?! Verovatno pad koncentracije i nenormalna volja da se pobedi, možda i faktor sreće. Boli nas ovaj poraz, celu ekipu i mene kao trenera. Imali smo sve u svojim rukama, onda u finišu primimo gol i na kraju meča nemaš ništa. Samokritičan sam i uvek analiziram šta sam mogao da uradim bolje. Dolazak Stevanovića meni je bio signal da se u Napretku stvari odvijaju nabolje. Ozbiljan trener, selektor, Kruševljani igraju bolje od dolaska Stevanovića, uspeo je da stabilizuje ekipu. U svakom slučaju nema lakih utakmica. Iako nam je liga glomazna, mnogo je nezgodinih ekipa. Daćemo sve od sebe da pobedimo u nedelju, a Napredak nije naivan.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Napretka igra se u nedelju 29. novembra 2020. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Čukarički