Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da je neophodan oprez, jer serija dobrih rezultata ekipe Zlatibora govori da ih u predstojećem duelu nikako ne čeka lak posao:

’’Vezali su nekoliko pobeda, to samo za sebe već nešto govori. U ovoj ligi napraviti takav niz apsolutno znači više od bilo kakvih mojih procena. Zato ulazimo u utakmicu maksimalno fokusirani i spremni. Kup protiv Partizana smo dobro analizirali i to nam je bila svojevrsna priprema za preostalih pet kola do prvenstvene pauze. Iako je Zlatibor slabije plasiran od nas, shvatićemo ih mnogo ozbiljno. Sada je svaka utakmica važna, jer ulazimo u finiš polusezone koja je dobro tekla za nas i hoćemo da tako ostane. Očekujem da ćemo velikom ambicijom i punom energijom, koje ćemo imati od prvog trenutka na terenu, biti na pravom nivou i pokazati kako se dolazi do toga što želimo.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Zlatibora igra se u nedelju 29. novembra 2020. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Metalac