Kruševački Napredak u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Goran Stevanović ističe da je ekipa pod pritiskom zbog manjka bodova, ali da vidi uspon u igri i da očekuje bolje rezultate u predstojećem periodu:

’’Sigurno da će činjenica da nikada nismo savladali Voždovac u superligaškoj konkurenciji biti dodatni motiv, ali još više se uzdam u rad. Sve više dobijamo željenu fizionomiju i to uliva još veće samopouzdanje. Ekipa nadolazi, igramo dobro, stvaramo šanse, ali nedostaje taj završni pas. Posledica je to bremena koje nosimo, stalno nam visi nad glavom manjak bodova. U svakom slučaju, mogu da obećam jednu maksimalno borbenu partiju, izgaranje na terenu od prvog do poslednjeg minuta. Rezultat niko nikom ne može da garantuje, ali često ponavljam u svlačionici da je fudbal najpoštenija igra, koja uvek vraća onoliko koliko daš. Evidentno je da podižemo nivo komunikacije i razumevanja na terenu, delujemo sve sinhronizovanije i na vidiku je vreme kada ćemo važiti za favorita. Utakmicu sa Zmajevima sa Voždovca dočekujemo sa imperativom pobede, tada je najteže, ali siguran sam da imamo i kvalitet, a sve više i mentalitet pobednika i da ćemo da pružimo najbolje u trenutku kada je najpotrebnije, kao što je to bilo protiv TSC-a.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Voždovca igra se u petak 04. decembra 2020. godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak