Ekipa Inđije u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Čelar ističe da je najveća snaga gostiju uigranost ekipe, ali da će njegovi igrači pokušati da iskoriste svoje adute kako bi stigli do bodova:  

’’Činjenica da su oni ostali bez šefa struke nije od velikog značaja, bezbolna je za taj klub. Vlada Buač je gotovo dve sezone u klubu, prvi je asistent bio Gaćinoviću i samo je nastavio istu priču. Njihov najveći kvalitet je uigranost ekipe, pojedini igrači su i tri sezone u klubu. Vrlo mala grupa igrača se menjala, a neki su se i vraćali. Mi ne možemo u tome da im pariramo, ali možemo da im pariramo u zajedništvu, u energiji, u kvalitetu koji očigledno imamo, jer smo neke teške utakmice ove sezone uspešno rešili. Šabac treba da nam bude pouka kako ne treba ući u jednu utakmicu.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Spartaka igra se u nedelju 06. novembra 2020. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija