Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Javor Matis, Voždovac – Partizan i Crvena zvezda – OFK Bačka. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (petak 11. decembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U petak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Mladost – Napredak, Proleter – Inđija i TSC – Radnik (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

ČUKARIČKI – JAVOR MATIS (petak 11. decembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Čukaričkog u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Dueli ovih timova tokom prethodnih sezona uvek su bili izuzetno zanimljivi i veoma često su se završavali podelom bodova. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Partizana, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz tri remija i osam poraza, pa sa 18 bodova i utakmicom manje trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. Njihov susret prethodnog kola u kome su trebali da se sastanu sa ekipom TSC je odložen za novi termin. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (subota 12. decembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U petak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Na programu su mečevi Mačva – Rad, Novi Pazar – Metalac, Radnički Niš – Zlatibor i Spartak ŽK – Vojvodina (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

VOŽDOVAC – PARTIZAN (subota 12. decembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Voždovac u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Često su prethodnih sezona ’’zmajevi’’ uspevali da iznenade crno-bele, pa treba očekivati još jednu žestoku borbu za bodove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 3:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – OFK BAČKA (nedelja 13. decembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Lider šampionata Crvena zvezda u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Crveno-beli u ovom meču imaju ulogu apsolutnog favorita, ali treba očekivati da gosti pokušaju da iskoriste njihov umor zbog evropskog gostovanja. Domaćini su tokom aktuelne sezone bez poraza, uz petnaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dve pobede, uz pet remija i deset poraza, pa sa  11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 19. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.