Ivanjički Javor Matis u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Igor Bondžulić ističe da je pauza zbog odlaganja duela sa ekipom TSC-a dobro došla njegovom timu da se konsoliduje:

’’Pauza je u neku ruku imala pozitivnu stranu, jer smo uspeli da se konsolidujemo, pošto smo imali povređene i igrače zaražene virusom. Ozdravili su Pavišić, Zvekanov i Jovanović, a oporavio se i Šćepanović. Svi znamo da je Čukarički organizovan klub, sa dosta dobrih fudbalera, među kojima je veliki broj mladih, željnih dokazivanja. Ne možemo poreći činjenicu da su favoriti na domaćem terenu, ali mi imamo snage i kvaliteta i zbog toga imamo pravo da se nadamo da ćemo zabeležiti pozitivan rezultat i verujemo u takav ishod. Znam kako funkcionišu, ima dosta igrača iz perioda kada sam u Čukaričkom bio pomoćni trener. Možda to i jeste moja prednost u odnosu na kolegu, pošto verujem da bolje poznajem njihovu ekipu nego on našu.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Javor Matisa igra se u petak 11. decembra 2020. godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Javor Matis