Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je prezadovoljan činjenicom da njegova ekipa već 580 minuta nije primila gol, kao i da je to plod organizovane timske igre, kako u napadu, tako i u odbrani:

’’Kontrolom utakmice i napadom se čuva gol. Kada nastane problem, onda se svi branimo. To je način na koji svi zajedno uspevamo da sačuvamo naš gol. Ne razmišljamo puno o tome da li ćemo primiti gol ili ne, već nam je bitno da ga postignemo, da igramo organizovano i da imamo kontrolu nad utakmicom. Kada se ispune svi ti uslovi, mnogo je teže da se primi gol. Drago mi je zbog tog podatka i zbog momaka koji imponuje svakome. Videćemo u kom sastavu ćemo započeti meč sa Bačkom, igrači su veoma umorni i iscrpljeni. U četvrtak smo igrali utakmicu u Liberecu, dugo smo putovali i nismo još uvek konkretno razgovarali o startnoj postavi. Ono što je sigurno, neću moći da računam na Gavrića, Kataija i Vukanovića.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Bačke igra se u nedelju 13. decembra 2020. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda