Niški Radnički u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba gostiju Vladimir Gaćinović ističe da bi bilo od velike važnosti da ekipa na zimsku pauzu ode sa tri pobede u nizu, ali da očekuje izuzetno težak posao:

’’Svesni smo da nam je ovo poslednja utakmica u ovoj kalendarskoj godini i uložićemo poslednji atom snage kako bi ostvarili cilj, a to je pobeda. Znamo i da je Bačka u usponu forme. Promenili su trenera, odigrali su nekoliko solidnih utakmica u poslednje vreme, bili su dobri i protiv Crvene zvezde, tako da nas očekuje težak posao. Ja sam ove sezone već imao priliku da tamo gostujem, kao trener Spartaka, i video sam da je to ’’vruć’’ teren, a da je Bačka kod kuće ratnička ekipa. U predstojećem susretu neću moći da računam na Đuričkovića i Ćirkovića zbog kartona, kao ni na Kovačevića zbog povrede. Svi ostali su spremni da igraju. Još jednom bih ponovio da idemo tamo da damo maksimum, jer bi bilo od velike važnosti da na zimsku pauzu odemo sa tri pobede u nizu.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Radničkog igra se u sredu 16. decembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš