Kruševački Napredak u okviru 19. kola Linglong Tire Suer lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Goran Stevanović ističe da je Novi Pazar tokom jeseni postizao zapažene rezultate protiv jakih ekipa, ali da njegov tim ovoga puta ima ulogu favorita od koje ne želi da beži:

’’Forma nam je u uzlaznoj putanji, što potvrđuje i činjenica da smo protiv Voždovca kod kuće i Mladosti u gostima osvojili četiri boda. Momci su u prethodna dva i po meseca, koliko smo zajedno, napravili čudo i ne želim da se na njihov uspeh baca mrlja. U odličnoj atmosferi čekamo Novi Pazar, spremni da pobedom nagradimo sebe i stavimo jagodu na vrh šlaga na torti. Nije Novi Pazar slučajno postigao sve do sada. Ekipa koja igra nerešeno sa Voždovcem u gostima i kod kuće pobedi Vojvodinu sigurno poseduje značajan kvalitet. Umeju da budu vrlo nezgodni i da iz brze tranzicije i kontranapada ugroze rivala. Očekujem tešku utakmicu, veliku borbu za svaki pedalj terena, ali ovoga puta smo favoriti i od te uloge ne bežimo.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Novog Pazara igra se u sredu 16. decembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak