Današnjim okupljanjem i prvim treningom ekipa TSC-a je započela zimske pripreme koje će sprovesti u Srbiji i Turskoj.

Ekipa TSC-a okupila se danas u Bačkoj Topoli na početku priprema za drugi deo sezone u Linglong Tire Super ligi Srbije, u kojoj imaju ambicije da ostvare dobre rezultate i poboljšaju plasman na tabeli. Novi šef stručnog štaba Mladen Krstajić, koji je 04. januara potpisao ugovor, danas će održati prvi trening sa ekipom. Ekipa će sutra proći i lekarske preglede, a u nedelju će imati još dva treninga. U istom ritmu nastaviće svakodnevno u Akademiji, sve do odlaska na drugi deo priprema.

Šef stručnog štaba Mladen Krstajić istakao je tom prilikom da u klubu vlada odlična atmosfera:

’’Krećemo u novi rad, zaista sam jedva čekao da počnemo. Srećan sam što sam došao u jednu ozbiljnu i veoma organizovanu sredinu, u klub koji je stabilan i ambiciozan. Vidim da je u klubu odlična atmosfera, što je najvažnije za dobar posao.’’

Prema njegovim rečima, nakon priprema u Akademiji TSC, ekipa će 14. januara otići u tursku Antaliju, gde će boraviti do 28. januara i odigrati četiri pripremne utakmice.

Ekipa iz Bačke Topole je jesenji deo sezone završila na 8. mestu superligaške tabele, sa 27 osvojenih bodova na svom kontu.

FOTO: FK TSC