Nastavak prvenstva se primakao, pa tako i nastavak borbi u okviru zvanične fantazi igre Super lige Srbije – Real Manager.

Ljubitelji fudbala i ove sezone imaju priliku da učestvuju u zvaničnoj fantazi igri Super lige Srbije, koja praćenje našeg elitnog ranga čini još zanimljivijim. Oni najbolji već su imali prilike da preuzmu vredne nagrade koje dodeljuje Super liga Srbije, za najbolja tri takmičara u svakom prvenstvenom kolu, a ostali imaju još 19 prilika da im se pridruže. Igru u ovom trenutku igra preko dvadeset hiljada menadžera, a verujemo da će taj broj biti još veći kako takmičenje bude odmicalo.

Ovaj projekat značajno doprinosi popularizaciji srpskog klupskog fudbala, a iznad svega povećao je prepoznatljivost više stotina fudbalera koji nastupaju u elitnom rangu i čiji učinak se danas mnogo intenzivnije prati i analizira. Pojedini igrači iz uslovno rečeno malih klubova stekli su veliku popularnost u ovoj igri, jer su u kontinuitetu imali odličan učinak i takmičarima su donosili veliki broj bodova. Proleće će sigurno iznedriti neke nove ’’zvezde’’ fantazija, a do tada pogledajte nekoliko zanimljivih statističkih ilustracija.