Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Vojvodina – TSC, Inđija – Čukarički, Partizan – Napredak i Novi Pazar – Crvena zvezda. Događanja na preostalih šest mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

VOJVODINA – TSC (petak 05. februar, 16:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Biće to ne samo okršaj dva vojvođanska kluba, već i klubova koji su nas ove sezone predstavljali u Evropi i koji imaju ambiciju da to ponove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest  pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz tri remija i osam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. Meč koji su na startu prvog dela sezone odigrali u Senti završen je podelom bodova, a rezultat je bio 2:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:30 časova.

INĐIJA – ČUKARIČKI (subota 06. februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč subotnjeg programa u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Inđiji gde istoimena ekipa dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog. Gosti u ovom susretu imaju ulogu favorita, bez obzira na kadrovske promene, ali treba očekivati snažan otpor domaćeg tima i neizvesnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda i trinaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. Meč koji su na startu prvog dela sezone odigrali u Beogradu završen je pobedom ekipe Čukaričkog, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 06. februar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Radnik – Voždovac, Zlatibor – Spartak ŽK i Metalac – Radnički Niš (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – NAPREDAK (subota 06. februar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč subotnjeg programa u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Mečevi ovih rivala često su bili izuzetno zanimljivi i neizvesni, a ’’čarapani’’ su se poslednjih godina pokazali kao neugodan protivnik ’’večitih’’. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz šest remija i devet poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. Meč koji su na startu prvog dela sezone odigrali u Kruševcu završen je pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 1:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA (nedelja 07. februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč nedeljnog programa u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Pazaru gde istoimena ekipa dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Bez prisustva publike crveno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali treba očekivati snažan otpor uvek motivisanog domaćeg tima. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone bez poraza, uz sedamnaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 53 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. Meč koji su na startu prvog dela sezone odigrali u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (nedelja 07. februar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi OFK Bačka – Mačva, Javor Matis – Mladost i Rad – Proleter (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.