Beogradski Voždovac u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović zna odakle preti najveća opasnost i ističe da je za pobedu neophodno da njegova ekipa pruži trenutni maksimu:

’’Iza nas je period dobrog rada, hvala ljudima iz kluba koji su nam omogućili vrhunske uslove da možemo da sprovedemo sve zamišljeno. Otišlo je nekoliko važnih igrača, imamo problema i sa povredama, ali smo se adaptirali i stvorili jedan respektabilan tim za subotu i generalno drugi deo sezone. Ekipa Radnika je dobro defanzivno organizovana, pre svega. Igraju sa mnogo energije, intenziteta i odgovornosti. Trudićemo se da se nametnemo od samog početka, da kontrolišemo protok lopte, a takođe i da neutrališemo njihove kontranapade odakle preti velika opasnost. Želimo da prezentujemo fudbal kakav smo igrali u prvom delu, ali i da budemo bolji u periodima igre kada nemamo kontrolu na način na koji želimo. Jasno je da za dobar rezultat moramo biti na maksimumu svojih mogućnosti.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se u subotu 06. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Voždovac