Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Vanić naglašava da je tokom priprema imao većih kadrovskih problema, ali da u tome ne traži alibi i da od igrača očekuje da veruju u svoje mogućnosti:

’’Tokom priprema nismo mogli da računamo na optimalan broj igrača. Dok su jedni očekivali angažman u drugi klub, dotle novajlije zbog pandemije nisu mogle dobiti papire na vreme. Dobro je da su momci koji su radili sa nama kompletan pripremni period, a oni su u većini, u trećoj fazi ispunjavaju sve zadatke bez problema. Osećam da smo malo u deficitu sa vremenom, ali šta je tu je, moramo spremni dočekati prvu utakmicu sa Mačvom. Svesni smo delikatnosti našeg položaja i mogu samo da obećam da ćemo se boriti dok imamo šanse. Ne tražimo alibi, znali smo u kavom se stanju klub nalazi i kad smo se posla prihvatili moramo ga valjano obaviti. U Mačvi je bilo dosta promena, dobili smo mnoštvo informacija o protivniku koje ću da serviram igračima. Generalno bavimo se protivnikom onoliko koliko zaslužuje, najviše smo okrenuti nama i krećemo ka ispunjenju zadatog cilja. Fokus je na pobedi, slično razmišlja i naš rival. Moramo sto posto biti sigurni u naše mogućnosti, a vreme i rezultati će pokazati pravu sliku.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Mačve igra se u nedelju 07. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: OFK Bačka