Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostiju Radoslav Batak istakao je da su igrači uvideli gde su u prethodnom kolu grešili i gde su mogli da ugroze šampiona, uz konstataciju da će takvih prilika biti i protiv Partizana:

’’Ukazao sam igračima gde su grešili protiv Crvene zvezde, a šta je bilo dobro. Partizan poseduje kvalitet, znamo snagu njihovih pojedinaca i tima. Verujem da nećemo primiti gol u ranoj fazi utakmice, odnosno da ga nećemo primiti uopšte. Dobro smo izgledali u duelu sa Crvenom zvezdom, ali na svakoj utakmici primaran je rezultat. Spremni smo da pružimo maksimum. Kroz trening i razgovor s igračima uverio sam se da nisu psihološki pali posle poraza od crveno-belih. Naprotiv, uvideli su gde smo mogli da ugrozimo šampiona. Biće takvih prilika i protiv Partizana.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Novog Pazara igra se u petak 12. februara 2021. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Novi Pazar