Beogradski Čukarički u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Dušan Đorđević najpre se osvrnuo na prvo prolećno kolo, a potom i na narednog rivala:

’’Što se tiče utakmice u Inđiji, teren je bio baš loš, blato, mekana podloga, teško za igru. Bilo nam je potrebno malo vremena da se priviknemo, ali posle nekog vremena od 25. minuta počeli smo da ličimo na sebe. Drugi deo utakmice u potpunosti je pripao nama. Igrali smo čvrsto, kontrolisali meč, mogli smo da damo još neki gol, ali se golman Inđije iskupio za kiks kod gola Kamenovića. Pratimo dešavanja u Vojvodini, dosta se ovih dana pisalo o njihovoj situaciji. Po tom pitanju su u krizi, ali nema govora da će ih štrajk ili nešto drugo poremetiti. Maksimalno će se zategnuti za derbi utakmicu sa nama, u to sam siguran. Veliki je to klub, brzo će rešiti problem. Lalatović je više puta pokazao da dobro funkcioniše, kako u drobim, tako i u lošim situacijama. Zna da motiviše ekipu do fanatizma. Nisam znao za podatak da je čak pet mečeva u nizu sa Novosađanima završeno remijem. Ne bih se bavio prognozama. Vojvodina kao i mi ide na pobedu, tu nema dileme.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Vojvodine igra se u petak 12. februara 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Čukarički