Najbolji igrač 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Miljan Vukadinović, dvostruki strelac u remiju Čukaričkog i Vojvodine u Beogradu.

Odigrano je još jedno zanimljivo i efikasno kolo, ovoga puta bez nekih većih iznenađenja. Najuzbudljiviji i po mnogima najkvalitetniji meč odigran je na Banovom brdu gde su domaći Čukarički i Vojvodina podelili bodove, a meč je završen rezultatom 3:3. Imali su ’’brđani’’ u ranoj fazi utakmice prednost od dva gola, ali su Novosađani nakon toga zaigrali znatno bolje i čak stigli do prednosti, koja ipak nije bila dovoljna za trijumf. Najbolji u redovima Novosađana bio je Miljan Vukadinović koji je, kao i puno puta ove sezone, sjajno sarađivao sa saigračima i u ključnim trenucima postigao dva pogotka. Zbog toga je upravo on izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je ovu laskavu titulu poneo i nakon 19. kola, poslednjeg u jesenjem delu.


FOTO: FK Vojvodina

Miljan Vukadinović (28) je rođen u Beogradu, igra na poziciji desnog krila, a tokom juniorske karijere nastupao je za beogradske klubove Rad i Hajduk. Tokom seniorske karijere nastupao je za češke klubove MAS Taborsko, Mlada Boleslav i Slavia Prag, kao i Zemun, Napredak i danas Vojvodinu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 19 superligaških nastupa, uz 8 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: