U utorak i sredu na programu je devet od deset mečeva 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Zlatibor – TSC, Rad – Čukarički i Javor Matis – Partizan. Događanja na još četiri meča možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

ZLATIBOR – TSC (utorak 16. februar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 22. kola Linglong Tire, Super lige Srbije igra se u Užicu gde ekipa Zlatibora dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Gosti imaju ulogu favorita u ovom susretu, ali treba očekivati snažan otpor ekipe iz Čajetine koja je u prva dva prolećna kola pokazala da će biti ’’tvrd orah’’ za sve rivale. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz pet remija i dvanaest poraza, pa sa 17 poena na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 2:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Rada, a rezultat je bio 0:0. Prvi meč ovih rivala odigran u Senti završen je ubedljivim trijumfom ekipe TSC-a, a rezultat je bio 5:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 14:00 časova.

RAD – ČUKARIČKI (utorak 16. februar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Mali gradski derbi u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Rad dočekuje ekipu Čukaričkog. Poslednjih sedam međusobnih duela ’’brđani’’ su rešili u svoju korist, ali nema sumnje da će ’’građevinari’’ dati sve od sebe da prekinu negativan niz i ostvare izuzetno važnu pobedu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz dva remija i trinaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno da ekipom TSC-a, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz šest remija i četiri poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 3:3. Prvi meč ovih rivala odigran na Banovom brdu završen je pobedom ekipe Čukaričkog, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

JAVOR MATIS – PARTIZAN (sreda 17. februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Ivanjici gde domaći Javor Matis dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Ivanjičani već dugo pokušavaju da prekinu neprijatnu tradiciju i konačno savladaju crno-bele, pa nema sumnje da će u ovaj duel ući sa jakom motivacijom. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remijaa i deset poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 50 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 4:1. Prvi meč ovih rivala odigran u Beogradu završen je ubedljivim trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 4:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (sreda 17. februar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U sredu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi OFK Bačka – Proleter, Novi Pazar – Radnički Niš, Radnik – Napredak i Vojvodina – Voždovac (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

NAPOMENA: Mečevi 22.kola Inđija – Mladost i Metalac – Spartak ŽK neće biti prenošeni, dok je meč Crvena zvezda – Mačva odložen.