Ekipa Inđije u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Čelar ističe da je za povoljan rezultat neophodno ponoviti kvalitetnu partiju iz prethodnog kola:

’’Vremena ima vrlo malo u rasporedu subota-sreda. U nedelju smo imali slobodan dan, juče trening oporavka i danas pripremni trening pred utakmicu. Mladost je dugogodišnji superligaš, stabilan klub koji ima iskusnu i vrlo kvalitetnu ekipu. Znaju da odigraju na rezultat i kada nisu na svom vrhuncu kao ekipa. Izuzetno ih poštujemo i znamo da nas čeka zahtevan meč gde moramo ostati na nivou prethodnog duela, ako mislimo do bodova. Meč u Beogradu smo arhivirali, vrednost osvojenog boda i kvalitetne igre je u smislu putokaza kako ovaj tim treba da igra i sa koliko energije da ulazi u mečeve. Od početka priprema smo od četiri meča na tri preokrenuli rezultat u svoju korist. To govori da naš tim, pored očiglednog talenta, ima i zdrav ambijent i mentalno jake igrače. Naravno da nam je želja da sutra pobedimo kod kuće u Inđiji.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Mladosti igra se u sredu 17. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija