Surdulički Radnik u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostiju Slavoljub Đorđević ističe da je crno-beli igraju mnogo bolje nego u prvom delu sezone, ali da i njegov tim ima svoje adute koje će pokušati da iskoristi:

’’Igramo sa ekipom koja je posle Crvene zvezde bez sumnje najbolja ekipa u Srbiji. Partizan je jedna dobra ekipa sa jednim jako dobrim i stabilnim trenerom, koji je uspeo da sprovede svoje ideje, što se i pokazalo kao dobro. Partizan je ekipa koja se dosta stabilizovala i mnogo bolje izgleda nego u prvom delu prvenstva i evo sada ima dobar niz pobeda za redom. Sve ovo ukazuje da nas čeka jedna jako, jako teška utakmica u nedelju. Mi smo u dobro formi i učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat. Sigurno je da će oni biti dominantniji, ali opet kažem da i mi imamo određeni kvalitet i pokušaćemo da to iskoristimo i da ih ugrozimo.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u nedelju 21. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik