Šabačka Mačva u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slaviša Jelić ističe da je ekipa podigla nivo samopouzdanja i da je spremna za duel sa Nišlijama:

’’Nakon pobede u prethodnom kolu i nova tri boda u ponedeljak nam predstoji novi izazov, dolazi nam odlična ekipa Radničkog iz Niša. Posle pobede nad Metalcem poraslo nam je samopouzdanje, a radilo se tokom cele nedelje. Čeka nas još jedan dobar protivnik. Zabrinjavajuće je da je tako dobar tim slabo startovao, pa će u Šabac doći sa namerom da se protiv nas ’’vadi’’. Đuričkovića, Aksentijevića i Gavrića cenim kod Nišlija, najopasniji su. Biće mnogo teško, ali pripremili smo odgovor za njih. Ako ispunimo dogovor iz svlačionice, možemo se nadati novoj pobedi, koja bi nas svrstala u najozbiljnije kandidate za opstanak.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Radničkog igra se u ponedeljak 22. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Mačva