Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Trener golmana u stručnom štabu domaćeg tima Silard Farago istakao je da je pobeda nad ekipom Zlatibora mnogo značila svima i da u predstojeći meč igrači ulaze izuzetno motivisani i pripremljeni:

’’Pripremamo se kao i za svaku drugu prvenstvenu utakmicu. Na osnovu tabele možemo videti da je Bačka na samom začelju, ali to ne znači da nas čeka lakši meč od ostalih. Analizirali smo njihovu igru, organizovani su, njihova pozicija na tabeli nije realna u odnosu na prikazanu igru, tako da će svakako biti teška utakmica. Verovatno ni teren još nije u optimalnom stanju, što će znatno otežati posao obema ekipama. Više očekujem jednu borbenu utakmicu, nego lep susret za gledanje. Nama je puno značila pobeda protiv Zlatibora, igrači su jako motivisani, dobro smo radili ove nedelje, tako da očekujem pozitivan rezultat.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Bačke igra se u ponedeljak 22. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK TSC