Najbolji igrač 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Đuro Zec, dvostruki strelac u pobedi TSC-a nad ekipom Bačke u Senti.

Završeno je još jedno prolećno kolo u kome je viđena velika borba i nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva. Jedan od duela koji su imali epitet lokalnog derbija bio je duel TSC- a i Bačke koji je ekipa iz Bačke Topole rešila u svoju korist rezultatom 3:0. Najzaslužniji za ovaj ubedljiv trijumf domaćeg tima svakako je Đuro Zec, dvostruki strelac u ovom okršaju. On je tokom susreta sjajno sarađivao sa saigračima i bio jedan od najborbenijih i najmotivisanijih igrača na terenu, a u ključnim situacijama je zahvaljujući individualnom kvalitetu rešio pitanje pobednika. Zbog svega što je pokazao nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK TSC

Đuro Zec (30) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji krilnog igrača, a u mlađim kategorijama nastupao je za fudbalske klubove Temerin i Vojvodina. Tokom seniorske karijere nastupao je za ČSK Čelarevo, Mladost (BJ), Srem, Proleter, Donji Srem, Borac iz Čačka, Voždovac, Krupu (BiH) i Napredak, odakle je pre godinu dana i stigao u TSC. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 22 superligaška nastupa, uz 7 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ove utakmice: