Ivanjički Javor Matis u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba ivanjičkog tima Igor Bondžulić ističe da je Radnik veoma neugodna ekipa na svom terenu i da je svako ko ih je potcenio imao velike probleme:

’’Verujem da će sve utakmice u nastavku sezone biti tvrde i teške, jer je ulog ogroman za većinu ekipa. Radnik jeste u bezbednijoj situaciji od nas, ali mislim da nijedna ekipa ne sme da dozvoli sebi opuštanje i da će ući u svaku utakmicu maksimalno. Radio sam u Surdulici i dobro znam kako funkcioniše klub. Jedan su od retkih svetlih primera, mali grad je uspeo da iznedri stabilnog superligaša. I u jesenjem i u prolećnom delu sezone prave dobre rezultate i svaka ekipa koja ih je potcenila imala je velikih problema. Radnik je ekipa koju je teško napasti, mnogi su otišli u Surdulicu i pokušali da napadnu, ali je u pitanju ozbiljna, takmičarska ekipa, koja igra tvrdo. Imaju brze igrače i kada postignu gol sve je mnogo teže. Moramo odigrati strpljivo, koncentrisano, da sačekamo svoju priliku, bez zaletanja, jer se Radnik sigurno neće zaletati. Imaju više bodova od nas, moći će da uđu u meč rasterećenije. Bez adekvatnog pristupa, trčanja i koncentracije teško ćemo ostvariti dobar rezultat. Kadrovska situacija nije idealna. Dimitrijević ima sitniju povredu, Balabanović kartone, a Radivojević je povređen i nećemo moći da računamo na njega.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Javor Matisa igra se u subotu 27. februara 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis