Beogradski Voždovac u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Užicu gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović najpre se osvrnuo na poraz u duelu sa ekipom Rada, a zatim i istakao da veruje u dobar rezultat na predstojećem gostovanju:

’’Težak poraz za nas kod kuće, ali sam veoma zadovoljan igrom i odnosom koji su momci pokazali, uz sve pehove koji nam se dešavaju sa povredama. Šutnuli smo dvadeset puta na gol, deset puta u okvir gola, ali nismo postigli pogodak. Ipak, igra koju smo prikazali mi uliva nadu za naredne izazove. Čeka nas jako teška utakmica i nezgodan protivnik koji igra sa velikim brojem dugih lopti, borbeno, sa dosta energije. Bez obzira na sve okolnosti i nepovoljnu situaciju u kojoj se nalazimo, pokušaćemo da nametnemo svoj ritam, što više kontrolišemo stvari na terenu i verujem da možemo da dođemo do dobrog rezultata.’’

Me 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Voždovca igra se u subotu 27. februara 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova.

FOTO: FK Voždovac