Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Mladen Krstajić je sa puno respekta govorio o crveno-belima i istakao da sa velikim optimizmom i u dobroj formi ulaze u predstojeći duel:

’’Radujemo se toj utakmici, jer nam dolazi zaista najbolja ekipa u Srbiji. Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama u domaćem prvenstvu i u utakmicama protiv Milana. U dobroj su formi, a meni je drago što nam u goste dolaze baš u trenutku kada smo i mi u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnju utakmicu idemo sa velikim optimizmom. Igrači su spremni, svesni su svoje odgovornosti, svesni su da su postali pravi takmičari, čemu i težimo. Očekujem jednu pravu utakmicu tokom svih devedeset  minuta.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: FK TSC