Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da njegov tim igra stabilno i kvalitetno, ali i da je stručni štab suočen sa ozbiljnim kadrovskim problemima:

’’Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Ekipa Novog Pazara na svom terenu igra sasvim drugačije u odnosu na gostovanja. Kada su domaćini igraju izuzetno agresivno, puno su motivisaniji, igraju bez kalkulacija i bez obzira na protivnika uvek idu na sva tri boda. Videli smo to i protiv ekipe Mačve i Radničkog gde su ih ubedljivo savladali. Njima predstoji ozbiljna borba za opstanak, a nama izuzetno teško gostovanje. Iza nas su dve vezane pobede, igramo stabilno i kvalitetno, koliko nam tereni dozvole. Idemo u Novi Pazar sa velikim ambicijama i sa namerom da nastavimo pobedonosni niz. Otežavajuću okolnost za nas predstavlja izostanak kapitena Miloševića koji već treću utakmicu ne igra. On je važan za nas, posebno u ofanzivnom delu, jer sa njim ekipa ima više opcija, ali i zbog liderskih osobina koje on poseduje. Izostaće i Strahinja Jovanović, koji takođe izostaje treću utakmicu, željno iščekujem njegov povratak. Imamo i dva suspendovana igrača, Dunđerskog i Marčića, čiji je uticaj na našu igru veliki. Nadam se da će se spisak zaustaviti na ovome. Bez obzira na sve ove probleme, verujem u igrače koji će zameniti ove pojedince. Ubeđen sam da ćemo mi kao tim izneti ovu utakmicu na pravi način.’’ 

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Spartaka igra se u nedelju 07. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK