Beogradski Rad u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Milan Milanović ističe da će njegov tim kao i uvek ići na pobedu, da svako ko ulazi u utakmicu da izgubi ne treba ni da se bavi fudbalom:

’’Svako ko ulazi u utakmicu da izgubi, bolje i da ne trenira i da ne igra fudbal. Mi kada ulazimo u meč uvek idemo na pobedu, to su mi očekivanja i sada. Ja uvek idem na trijumf. Zavisi dosta toga i od Partizana, naravno, ali mi ćemo učiniti sve da ih pobedimo. Kada je reč o borbi za opstanak, moje mišljenje je da su od petog do poslednjeg mesta sve ekipe ujednačene. Samo je pitanje psihološke, fizičke i tehničke pripreme i ko će da bude tog dana nadahnutiji! Ne treba da bude iznenađenja kada neko nekoga pobedi.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Partizana igra se u nedelju 07. marta 2021. godine, sa početkom u 17:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Rad