Surdulički Radnik u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević ističe da očekuje motivisanog rivala, ali da veruje u to da će njegovi igrači dati sve od sebe da ostvare pozitivan rezultat:

’’Vojvodina je treći klub u Srbiji, imaju odličan tim  i izuzetnog trenera. Oni se bore za Evropu i u Surdulicu dolaze sa velikim motivom da nas pobede. Mi jesmo u dobroj seriji, ali nakon ovog rasporeda koji je iza nas došlo je do nekih kadrovskih problema. Nekoliko igrača se žali na povrede, pa ćemo iz treninga u trening videti na koga ćemo moći da računamo u ponedeljak. Bez obzira na sve to, ja sam siguran da će moji momci po ko zna koji put pokazati da rezultate koje prave i u prvenstvu i u Kupu Srbije nisu slučajni. Verujem u ove momke i ko god da se od njih pojavi u startnih jedanaest, i uopšte na utakmici, siguran sam da će dati sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Vojvodine igra se u ponedeljak 15. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnik