Beogradski Partizan u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da ne razmišlja o nizu pobeda ili predstojećem derbiju, da je fokus na tome da se u svaku narednu utakmicu uđe maksimalno:

’’Znamo koje su nam obaveze i ciljevi, spremi smo. Samo Filip Stevanović ima problema sa zglobom, ostali igrači su spremni. Uvek imamo pritisak, ne samo pred Zlatibor već i pred svaku utakmicu. Moramo da se dokazujemo i pobeđujemo, tako je u Partizanu uvek bilo. Niko ni ne pominje derbi, do tada imaju tri utakmice, plus reprezentacija, znači neki će odigrati i šest utakmica. Ko zna šta će biti, ne razmišljamo o tome. Ne razmišljam o nizu pobeda. Opterećeni smo svakom narednom utakmicom, ne znači mi ništa niz ako ne pobeđujemo. Ušli smo u jedan ritam koji dobro funkcioniše, plašim se da ne ispadnemo iz ritma ako mnogo menjamo. Neće biti velikih rotacija, tri-četiri igrača sigurno. Od mlađih će biti samo bonusi koji su neophodni. Sačekaćemo pauzu, svaka utakmica je važna.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Zlatibora igra se u ponedeljak 15. marta 2021. godine, sa početkom u 18:10 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan