Čajetinski Zlatibor u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Ljubomir Ristovski ističe da je veći pritisak na ekipi Partizana da ostvari pobedu u ovom duelu, u čemu vidi šansu svog tima:

’’Pao je sneg na Zlatiboru, pa smo morali da se prilagodimo i da treniramo u hali. Što se tiče duela sa Partizanom, imao sam ih puno vodeći druge ekipe protiv njih. Očekujem tešku utakmicu, oni su veliki favoriti, u zadnje vreme zaista igraju fenomenalno. Ostvarili su četrnaest pobeda u nizu i želeće da ga nastave. Uvek kažem mojim igračima da nemaju šta da izgube, da igraju za sebe i da se pokažu. Tako će biti i ovoga puta. Veći će biti pritisak na njima, zato što moraju da pobede, baš u tome vidim našu šansu.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Zlatibora igra se u ponedeljak 15. marta 2021. godine, sa početkom u 18:10 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Zlatibor