Najbolji igrač 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Dejan Milićević, dvostruki strelac u pobedi TSC-a nad ekipom Mačve u Senti.

Završeno je još jedno kolo šampionata, ovoga puta bez nekih većih iznenađenja. Jedna od ekipa koje su u potpunosti opravdale ulogu favorita jeste ekipa TSC-a iz Bačke Topole koja je ubedljivo savladala šabačku Mačvu rezultatom 3:0. Najzaslužniji za sigurnu pobedu domaćina je ovoga puta izuzetno raspoloženi Dejan Milićević koji je odličnu partiju upotpunio sa dva pogotka. Često u senci prve zvezde tima Nenada Lukića, njegove partije su ostajale nedovoljno zapažene, ali ovoga puta je on nadomestio propuštene šanse saigrača u napadu i zaslužio epitet najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK TSC

Dejan Milićević (29) je rođen u Novom Sadu, igra na pozicijama centralnog i ofanzivnog veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Vojvodina. Tokom karijere je nastupao i za Cement iz Beočina, austrijski Rothis i novosadski Proleter. Ekipi TSC-a se priključio u julu 2017. godine. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 22 superligaška nastupa, uz 3 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: