Milanovački Metalac u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da respektuje rivala koji je u usponu forme i da očekuje kvalitetnu i dinamičnu utakmicu:

’’Pobedili su poslednje dve utakmice i to dovoljno govori o njihovoj ambiciji i formi. Imaju naš puni respekt, vodi ih ozbiljan stručni štab i mislim da nas očekuje jedna kvalitetna i dinamična utakmica. Mi takođe imamo svoje ambicije, radimo da budemo bolji iz nedelje u nedelju. Svaka utakmica u drugom delu je zahtevna, stanje terena ne ide baš u prilog našem načinu igre, ali se prilagođavamo. Ovaj susret dolazi u pravo vreme da se potvrdi sve dobro što smo postigli u poslednjem periodu. Jasno nam je da moramo biti na visokom nivou, da ponovimo jak intenzitet defanzivno i da protok lopte bude dobar. Tako ćemo doći do povoljnog rezultata za nas.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Napretka igra se u petak 19. marta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Metalac