Kruševački Napredak u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je želja svih da se nastavi uspešna serija i da će ekipa ići na pobedu koja bi imala ogroman značaj:

’’Govorim od kako sam stigao, u fudbalu možete da radite dobro i da se desi da ne pobeđujete, i da radite loše, a da se desi da pobedite na nekoj utakmici, ali i jedno i drugo je kratkog daha. Verovali smo da radimo dobro, došle su ove dve pobede i mislim da će ova ekipa tek u narednom periodu ispoljiti kvalitet, koji nesporno ima. Obe utakmice smo odigrali takmičarski dobro, poboljšali neke segmente i rezultat nije izostao. Metalac je mlada ekipa, koja je napravila ozbiljno iznenađenje u ovom prvenstvu. Iznenađenje u smislu dobrih igara, ali i rezultata, kako kod kuće, tako i na gostujućim terenima. Imaju u svojim redovima nekoliko mladih igrača iz Partizana, jednog tamnoputog stranca koji je sjajan, pravo osveženje na našim terenima. Sa druge strane, mi želimo da nastavimo uspešnu seriju, jer donela bi nam mnogo toga dobrog. Idemo na pobedu, ne samo zbog pobede, poenta je u tome da ne treba da postanemo hrabri tek kad ne budemo imali izlaz, već sad treba da budemo racionalni i hrabri i da pokušamo, pred pauzu u šampionatu, da napravimo tu mini seriju koja bi nam izuzetno mnogo značila.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Napretka igra se u petak 19. marta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak