Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milan Kuljić ističe da će se njegov tim boriti pošteno do kraja, kao i da će pokušati da parira renomiranom protivniku:

’’Hoćemo pošteno da odigramo do kraja, a da li će to biti dovoljno neka vreme pokaže. Utakmicu u Kruševcu bila je zahtevna i teška, dalje od pristojnog poraza nije se moglo. Raduje me da sam video neke stvari na kojima sam insistirao. Pozitivna energija je smer kome treba da težimo i moramo raditi još jače i marljivije. Kada je reč o našem narednom rivalu Partizanu, tim koji u nastavku prvenstva ima maksimalan učinak i beleži fantastičnu gol razliku, treba maksimalno poštovati. Partizan ima izuzetne ofanzivne prekide i tako otvara mečeve. Imponuje način kako iz poseda napadaju poslednju liniju protivničke odbrane. Moramo biti disciplinovani u igri, naročito u fazi odbrane, i probati da tako pariramo kvalitetnom protivniku.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Partizana igra se u subotu 20. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: OFK Bačka