Niški Radnički u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuju goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Gaćinović ističe da je suočen sa velikim kadrovskim problemima, ali da će neki igrači imati šansu da pokažu kvalitet:

’’Imamo dosta problema sa povredama i žutim kartonima. Nenad Gavrić i Nenad Šljivić nisu uopšte trenirali tokom ove nedelje, dok je Dušan Pantelić radio smanjenim intenzitetom. Njih trojica će, ipak, biti u konkurenciji za Voždovac, a naš medicinski tim će odlučiti u kojoj meri će oni moći da nam pomognu. Nagomilane žute kartone imaju Petar Đuričković i golman Borivoje Ristić, tako da oni sigurno neće igrati. Jedina dobra vest je što se u ekipu vraća Filip Marković. Šansu će dobiti neki igrači koji nisu bili u prvom planu u poslednje vreme i imaće lepu priliku da se dokažu. Voždovac je odličan tim koji voli da se nadigrava i kada je gost. Respektujemo ih, ali smatram da imamo potreban kvalitet da osvojimo tri boda na našem stadionu. U jesenjem duelu sa njima smo ubedljivo poraženi. Ja tada nisam bio u klubu, ali mnogi moji fudbaleri su igrali taj meč i imaće dodatni motiv da pokažu da je to bio samo loš dan. Gledao sam tu utakmicu na televiziji, ali od tada su se mnoge stvari promenile. Očekujem da Voždovac i ovde bude ofanzivno nastrojen, ali mi smo se dobro spremili i mislim da imamo recept za njihovu igru i da ćemo uz maksimalno zalaganje tokom svih devedeset minuta ostvariti cilj.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Voždovca igra se u subotu 20. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš