Čajetinski Zatibor u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Užicu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Povratnik na mesto šefa stručnog štaba Zlatiboraca, Predrag Ristanović, ističe da je cilj opstanak, da će biti teško ostvariti ga, ali da ne bi prihvatio povratak da ne veruje da je to moguće:

’’Naš cilj je opstanak. Spletom okolnosti i poslednjim slabim rezultatima, biće nam mnogo teško da to ostvarimo, jer ne zavisi sve samo od nas. Ipak, da ne verujem u ovo ne bih prihvatio da preuzmem odgovornost. Pričao sam sa igračima. Ubedljiv poraz od Partizana nikako ne prija, ali oni moraju biti profesionalci i izvući pouke iz nekoliko prethodnih poraza. Javor nam je i te kako dobro poznat, znamo gde su najbolji, ali znamo i gde bi mogli da ih napadnemo. Idemo korak po korak i kako se kaže, poraz nam više nije opcija. Verujemo u dobro suđenje. Najvažnije je da pobedimo, a bilo bi lepo da to bude i ubedljivije.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Javor Matisa igra se u subotu 20. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Zatibor