Novosadska Vojvodina u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Pomoćnik u stručnom štabu novosadskog tima Vidak Bratić ističe da je najteže dobiti mečeve koji su unapred dobijeni, kao i da bi se osvajanjem sva tri boda sa mirom otišlo na zasluženu pauzu:

’’Nije toliko bitno ko će u protivničkoj ekipi moći da igra, a ko na to neće imati pravo. Generalno, najteže je dobiti utakmice koje smo ’’na papiru’’ već dobili i jasno je da nam neće biti jednostavno da ispunimo zamisli. Inđija ima više veoma dobrih igrača i dobra je ekipa. Sa druge strane, imamo određenih problema kada se sastajemo s manjim timovima i do pobede ćemo moći da stignemo samo ukoliko uložimo maksimalni napor. Igraćemo kao i uvek ofanzivno, a to može da nam stvori i određene probleme, jer su gosti u napadu veoma brzi, a imaće dosta prostora za kontre. Na to ćemo morati da obratimo posebnu pažnju, kako nam se ne bi dogodilo da nas neprijatno iznenade. Jasno je da nam je osnovni cilj da osvojimo sva tri boda i da onda mirno odemo na pauzu.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Inđije igra se u nedelju 21. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina