Niški Radnički u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović ističe da je Mladost najsličnija ekipa njegovoj, kao i da je potrebno da njegovi igrači pruže maksimum kako bi stigli do trijumfa:

’’Dobro smo radili tokom ove pauze i očekujem da budemo na potrebnom nivou. Trebaće nam naravno i malo sreće, a s obzirom na to da u poslednje vreme nismo njeni miljenici, sada se nadam da će nam se malo vratiti u Lučanima. U svakom slučaju znamo šta nam je činiti. Imamo plan, idemo tamo da se nadigravamo i na pobedu i verujem da ćemo uspeti. Mladost je nekako najsličnija nama prema načinu igre. U pitanju je tim prepun iskusnih internacionalaca i prekaljenih superligaških fudbalera i moraćemo da budemo na maksimumu ukoliko želimo da ostvarimo povoljan rezultat.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radničkog igra se u petak 02. aprila 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš