Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Stefan Janković ističe da Proleter nije u dobroj formi i da njegovi igrači to mogu da iskoriste:

’’Sutra nam dolazi Proleter iz Novog Sada koji je, u odnosu na prvi deo sezone, ušao u neku vrstu promenljive forme. Više nemaju kontinuitet kakav su imali tokom jeseni. Čini mi se da su u prethodne tri utakmice primili preko 10 golova u gostima, a mi ćemo pokušati da iskoristimo  njihovu trenutnu slabost. Naravno, mi protivnika poštujemo kao ekipu, nije sporno da imaju individualni kvalitet, ali mi uvek idemo na pobedu. Veoma sam zadovoljan igrom svog tima u prethodnom  periodu, kao i osvojenim bodovima u poslednje dve utakmice i pobedom protiv Inđije u prijateljskom meču. Cilj nam je da ostvarimo što veći broj pobeda, kraj sezone se približava, a nama nije svejedno koje mesto ćemo zauzeti na tabeli. Imamo velike ambicije i idemo na pobedu.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Proletera igra se u petak 02. aprila 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK TSC