Ivanjički Javor Matis u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Igor Bondžulić ističe da ne očekuje laku utakmicu, bez obzira na to što njegova ekipa ima ulogu favorita:

’’Očekuje nas naizgled laka utakmica, a zapravo sigurno neće biti tako. Bačka je pod vođstvom novog trenera u svakoj utakmici, po onome što je prikazala na terenu, odigrala makar egal. I protiv Partizana su u prvih 45 minuta bili ravnopravni. Sve ostale utakmice su izgubili ’’na žilet’’, a iznenadili su Mladost iz Lučana, i u toj utakmici su mogli da pobede. Mi ne možemo pobeći od uloge favorita, jer igramo na domaćem terenu. Moramo biti koncentrisani, jer će Bačka do kraja sezone sigurno odigrati časno i nekome pomrsiti račune. Moramo biti obazrivi, spremiti se i odigrati utakmicu kao da je bitna jednako i jednima i drugima. Fokusiraćemo se na svoj zadatak, ne smemo dozvoliti greške i samo tako možemo pobediti. Tokom ovih 15 dana, koliko je trajala pauza, mi smo se, nažalost, suočili sa povredama četiri igrača, koja su pod znakom pitanja za ovu utakmicu. U pitanju su Ilić, Šćepanović, Jevtić i Tanko, dok je od ranije povređen Radivojević.  Ipak, imamo dosta igrača u konkurenciji i moramo izabrati samo najspremnije za ovu utakmicu.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Bačke igra se u subotu 03. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:55 časova.

FOTO: FK Javor Matis