Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Kuljić ističe da je protivnik izuzetno kvalitetan, ali da je njegov tim dobro radio tokom pauze i da nema predaje:

’’Reprezentativna pauza nam je dobro došla, jer u prethodnom periodu nismo imali puno vremena za rad i oporavak ekipe. Prijateljska utakmica sa Spartakom nam je poslužila da vidimo na koje igrače možemo da računamo. Javor je izuzetno čvrsta i organizovana ekipa, igraju sa puno energije i emocije, naročito kod kuće. Luka Luković je njihov ponajbolji igrač, ali tu su i Ilić i Jevremović, u svim linijama tima imaju dobre igrače. Ipak, ono što ih krasi jeste čvrsta i kolektivna igra. Mi imamo svoje ambicije, hoćemo da vidimo koliko smo odmakli tokom pauze. Odigraćemo takmičarski ovu utakmicu, predaje nema.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Bačke igra se u subotu 03. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:55 časova.

FOTO: OFK Bačka