Niški Radnički u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Gaćinović ističe da ’’čarapani’’ imaju kvalitetan tim i iskusnog trenera, ali da smatra da je njegov tim kvalitetniji i da će ostvariti pobedu:

’’Ovo je utakmica koja život znači, i za nas i za njih. Nismo u dobroj poziciji, vezali smo dva poraza od Voždovca i Mladosti, pa prosto više nemamo pravo na grešku. Nas su posle poraza u Lučanima, u petak, navijači dočekali ispred stadiona i pružili nam podršku. To je bio sjajan prizor i na nama je sada da im se pobedama odužimo za to. Moramo biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Namerićemo se na kvalitetan sastav i na iskusnog trenera Milana Đuričića, koji je ove sezone predvodio i Radnički i veoma dobro je upućen u naše mogućnosti. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali smatram da smo mi kvalitetniji i da ćemo pobediti, ukoliko svi budemo bili na potrebnom nivou. Dobro smo se pripremili i verujem da je vreme da izađemo na teren i odigramo meč kakav dolikuje Radničkom. Napašćemo ih, nemamo šta da čekamo i nadamo se povratku na pobednički put.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Napretka igra se u sredu 07. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš