Ekipa Inđije u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Goran Milojević ističe da je ekipa Bačke gotovo sigurno putnik u niži rang, zbog čega očekuje njihov rasterećen nastup:

’’Ekipa Bačke, ajde da kažemo, je jednom nogom već ispala iz lige. Doći će ovde rasterećeno, a imaju dobre igrače. Nama je imperativ pobeda, nijedan drugi rezultat nam ne odgovara. Već sam i pred utakmicu sa Radom rekao da su nam to tri važne utakmice. Eto, sa Zlatiborom nismo rešili utakmicu kada smo trebali, u prvom poluvremenu. Iz greške smo primili gol i otišla su nam dva boda, koja bi nam mnogo značila. Momci su svesni našeg položaja i da se sa pobedom priključujemo tim ekipama koje se bore za opstanak. Ostaće još sedam kola i sve je moguće, dvadeset jedan bod je u opticaju.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Bačke igra se u ponedeljak 12. aprila 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Inđija