OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Kuljić ističe da je dolazak novog trenera dobeo novu energiju protivničkom timu, kao i da trener Milojević dobro poznaje kvalitete njegovog tima:

’’Opšte je poznato da dolazak novog trenera donosi novu energiju. Upravo to se desilo u Inđiji, a ono što je njihova mala prednost jeste činjenica da je njihov novi trener radio u Bačkoj Palanci i da je upoznat sa kvalitetima naše ekipe. Ekipa Inđije ima imperativ pobede na ovom meču, što ćemo probati da iskoristimo. Ulazimo u ovaj meč psihološki rasterećeni, želimo da pokažemo da smo dobro radili i da odigramo do kraja časno i pošteno. Imamo manjih kadrovskih problema, nisu nam svi igrači na raspolaganju, ali je svakako bolja situacija nego pred meč sa Radnikom.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Bačke igra se u ponedeljak 12. aprila 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: OFK Bačka