Kruševački Napredak u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da dobro poznaje Šapčane, da imaju kvalitetan tim, ali da očekuje pobedu u ovom susretu:

’’Čak i da pobedimo naredne tri utakmice, nemamo pravo na opuštanje. Ukoliko trijumfujemo protiv Mačve bićemo peti, trenutno smo deveti po učinku u prolećnoj sezoni. To je veliki kapital, a igramo pod stalnim pritiskom. Ponoviću ono što sam pričao i kad mi je bilo najteže, verujem u ove momke i u naš rad, a to polako isplivava. Što se tiče Mačve, u pitanju je ekipa koju jako dobro poznajem i odgovorno tvrdim da ne bi bila tu gde jeste na tabeli da su imali sređenu situaciju u klubu. Izuzetno talentovan i mlad tim, dobro ukomponovan, sa nekoliko starijih igrača. Od golmana Gordića, koji je mladi reprezentativac Srbije, preko Ortiza, sjajnog napadača iz Kolumbije koji je 2000. godište, do Ćirkovića koji je došao iz Austrije, a sad ga traži pola klubova iz lige. Mi imamo naš put, na kojem je sledeća prepreka Mačva. Znam sigurno da momci neće potceniti Šapčane i očekujem pobedu.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Mačve igra se u ponedeljak 12. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak