Novosadska Vojvodina u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba novosadskog tima Nenad Lalatović ističe da se ekipa Zlatibora bori za opstanak, zbog čega očekuje motivisanog protivnika i tešku utakmicu:

’’Zlatibor ima odličnog trenera, mlade igrače i meni je jako žao što je taj klub došao u situaciju da je pred ispadanjem iz lige. Ja im lično želim, ako ispadnu, da se što pre vrate u Super ligu. Nadam se da će se moji povređeni igrači što pre oporaviti. Čović je prvi među njima, juče je odlično trenirao, ali nećemo da rizikujemo. Đorđević se vraća u tim, za Bojića i Topića je još rano. Želimo da odigramo što bolje i da se do kraja izborimo za tu treću poziciju. Već sam govorio da ekipe koje se bore za opstanak nikada ne mogu da budu laki rivali. Posebno su motivisani kada igraju protiv Vojvodine, koja je skoro deset kola pre kraja sezone već obezbedila Evropu.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Zlatibora igra se u ponedeljak 12. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina