Najbolji igrač 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Igor Maksimović, strelac i asistent u pobedi Metalca nad ekipom Radnika u Surdulici.

Završena je još jedna runda takmičenja, a ovoga puta u centru pažnje su uglavnom bile ekipe koje se bore za opstanak u elitnom rangu. Jedna od njih je i ekipa Metalca koja je na teškom gostovanju u Surdulici uspela da savlada ekipu Radnika rezultatom 1:2. Najzaslužniji za ovaj trijumf je prvotimac Milanovčana Igor Maksimović koji je uz izuzetno atraktivan pogodak upisao i jednu asistenciju. Upravo on je izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je najozbiljnijeg konkurenta imao u Aleksandru Kataiju koji je sa dva pogotka predvodio Crvenu zvezdu u ubedljivom trijumfu nad ekipom Javora u Ivanjici.


FOTO: FK Metalac

Igor Maksimović (21) je rođen u Jagodini, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Partizan (U19), Inđiju i Voždovac, odakle je u septembru 2019. godine i stigao u Gornji Milanovac. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U16, U17, U18, U19, U21). Tokom aktuelne sezone zabeležio je 30 nastupa za ekipu Metalca, uz 7 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: